Rast Sevimli Dostlarımız için söyledi

2021-12-28 03:54:18

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) her yıl olduğu gibi bu yılda sokak hayvanları için güzel ve anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Geçtiğimiz yıl LTB Hayvan Barınağı için düzenlenen etkinlik bu yılda, sokak hayvanlarının taşıma işlemlerinde kullanılacak araç alımı için gerçekleştirildi.

Gece boyunca şarkılarını sevimli dostlarımız için söyleyen ülkemizin başarılı ve sevilen gruplarından Rast, bilet alarak projeye destek veren ve kendilerini dinlemeye gelenlere keyifli anlar yaşattı.

Başkanı Harmancı: “Lefkoşa Sevimli Dostlarla Daha da Güzel”
LTB Başkanı Mehmet Harmancı gecede yaptığı konuşmada, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese, konserde gönüllü olarak ve hiç bir karşılık beklemeden sahne alan Grup Rast’a, mekanı ücretsiz sağlayan Nicosia Barricade Lounge Bar yetkililerine, Veteriner Hekimler Birliği’ne, Kanerler Group'a, LTB Gençlik Meclisi’nin Sivil Toplum Masası’na teşekkür etti.

Başkan Harmancı sözlerini şöyle sürdürdü: “LTB olarak mevcut barınağı da teslim aldık. Bence bu çok büyük bir adımdı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda birlikte ortak mücadele ettiğimiz bütün sivil toplum örgütlerine, etkinliğe katılarak destek veren tüm hayvan severlere çok teşekkür ediyorum” dedi.